OperaBio

Andelen viser Operafilm i meget fine optagelser fra ‘de store scener’ på udvalgte lørdage kl. 15:00 – Opera opførelserne er alle af høj kvalitet. Vores store lærred og fantastiske lydanlæg garanterer en helt unik oplevelse.
Billetter á 150,- kr. (inkl. en genstand i pausen). Bestilling på tlf 62 52 17 11

Køb billet til alle forestillinger nu og få fordele:

  • Spar 50,- kr.
  • Der skal ikke bestilles billet. (du/I har fast plads til alle forestillinger)

Pjotr Tchaikovsky (musik)

balletten

‘EUGENE ONEGIN’

vises lørdag den 29. april – kl 15:00

Kærlighed og jalousi i storformat. Tchaikovskys mest populære opera, Eugene Onegin, kan betragtes som elskovsoperaen over dem alle.

Aldrig før eller siden har den menneskelige kærligheds karakter med al sin herlighed men også tungsindighed været mere romantisk fremstillet end i denne operaversion af Pusjkins berømte roman. Kærlighed, lidenskab, jalousi, længsler, krænkelser og død i zartidens Rusland baner vejen for, at den smukke pige fra landet, Tatjana, falder for en arrogant mand fra Skt. Petersborg, som først mange år senere finder ud af, at han er lige så forelsket i hende, som hun var i ham. Men da er det for sent…
Den unge dirigent Omer Meir Wellber, musikalsk leder af Valencias Palau de les Arts, scorer en triumf med Tchaikovskys Eugene Onegin i Mariusz Trelinskis tidløse produktion. Den polske filmskaber og iscenesætter Trelinski har skabt en række drømmelignende, surrealistiske tableauer af stor suggestiv skønhed. De klare linjer i forestillingen er fint gentaget af Omer Meir Wellbers slanke musikalske design – “Et mirakel af poesi” skrev Frankfurter Allgemeine Zeitung. Den fremragende unge rollebesætning ledes af Artur Ruzinski som Onegin og Kristine Opolais som Tatyana.

Varighed 2:35 ex. pause.