Operafilm

Operaprogram 2019/2020

Billetter 150 kr. inkl. en genstand fra baren.
Bestilling på tlf 62 52 17 11

FIDELIO – 8. Februar 2020 kl 15
Beethovens opera har forbindelse til den franske befrielsesopera. Fidelio er et unikum i operaens historie, man kan vel med rette kalde den en symfoni med ord. Her er en kvinde der forklæder sig som mand og tager arbejde i det fængsel, hvor hendes mand sidder uskyldigt fængslet og som med fare for sit liv prøver at frelse ham. Med Jonas Kaufmann som Florestan, Adrianne Pieczonka som Leonore og Tomasz Konieczny som Don Pizarro kan det næppe gøres bedre. – Salzburg Festival 2015.

ORFEUS og EURYDIKE– 14. Marts 2020 kl 15
La Scala opsætter her for første gang nogensinde Glucks opera i sin fulde franske version fra 1774, produceret til Covent Garden af instruktøren John Fulljames og koreografen Hofesh Shechteri. I denne version indtager orkesteret bogstaveligt talt en central rolle. Juan Diego Flórez vender tilbage til La Scala med henblik på denne unikke lejlighed. Med Christiane Karg og Fatma Said – begge uddannet på La Scala-akademiet – udføres denne overdådige produktion under den musikalske ledelse af Michele Mariotti, en ung, og meget værdsat Maestro. – La Scala 2018.

ITALIERINDEN I ALGIER – 2. Maj 2020 kl 15
Hvad sker der, når en stærk mand gør tilnærmelser til en stærk, uafhængig kvinde, der ikke har til hensigt at acceptere hans tilnærmelser? Og hvordan er det yderligere kompliceret, hvis han er mellemøstlig, og hun er vestlig, og deres kulturer forskellige? Find svarene i Leisners & Cauriers farverige produktion af Rossinis festlige opera. Isabellas rolle synges til perfektion af Cecilia Bartoli – en klog uafhængig kvinde med et eventyrligt strejf. Og i Ildar Abdrazakov har hun den perfekte modspiller. – Salzburg Festival 2018.


Køb billet til alle forestillinger nu og få fordele:

  • Spar 50,- kr.
  • Der skal ikke bestilles billet. (du/I har fast plads til alle forestillinger)