Operafilm

Andelen viser Operafilm i meget fine optagelser fra ‘de store scener’ på udvalgte lørdage kl. 15:00 – Opera opførelserne er alle af høj kvalitet. Vores store lærred og fantastiske lydanlæg garanterer en helt unik oplevelse.
Billetter á 150,- kr. (inkl. en genstand i pausen). Bestilling på tlf 62 52 17 11

Køb billet til alle forestillinger nu og få fordele:

  • Spar 50,- kr.
  • Der skal ikke bestilles billet. (du/I har fast plads til alle forestillinger)

Donizettis

‘REGIMENTETS DATTER’
vises
lørdag den 03. december ’22
kl. 15:00

Optagelse fra WIENER STAATOPERA; Varighed: 121 min ex pause

Hermed historien om ung kærlighed der først fejler og derefter vinder. Om Marie, der som spæd blev alene efter Kaptajnens (faren) død og opdraget af soldaterne i det 21. franske regiment som regimentets datter.
Under en kamp i Tyrol beder Marquise of Berkenfield regimentets sergent, Sulpice, om at eskortere hende til sin ejendom. Samtidig anholder soldaterne ved regimentet en ung tyrolsk landmand ved navn Tonio, og det viser sig, at han er Maries elsker. Da Marie har lovet sin far kun at gifte sig med en soldat, slutter Tonio sig til hæren. Det viser sig imidlertid, at Marquise er Maries værge. Derfor er Marie nødt til at forlade regimentet og Tonio for at få en ædel opdragelse og blive gift med en mand hun ikke elsker.

Donizettis mesterværk af en opera-buffa er berømt og berygtet for tenorens ni høje C’er. Heldigvis er det her verdenstenoren Juan Diego Florez, som ved premieren sang så vidunderligt, at publikum krævede at han gentog arien. Med Natalie Dessay som Maria, Juan Diego Florez som Tonio. Øvrige: Janina Boechle , Carlos Alvarez , Montserrat Caballe.
Instrueret af Laurent Pelly og dirigeret af Yves Abel.


Tjajkovskijs
NØDDEKNÆKKEREN

vises lørdag den 17. december
kl 15:00

Optagelse fra WIENER STAATSBALLETT – varighed 1 time 31 min

Ethvert barn bør se Nøddeknækkeren mindst én gang. Denne Nøddeknækker fra Wiener Staatsballett er et fint valg. Flotte kostumer, officersuniformer og store kjoler fra det 19. århundrede. Soldaterne er talrige, og der er husarer på heste. Særligt charmerende er alle børnene. Der er snesevis af dem i balsalsscenen, og at se så mange andre børn på scenen vil helt sikkert glæde børn blandt biografens publikum. Nøddeknækkeren er lige så meget et spejl for børn, som det er for de voksne. Det er en russisk udgave af Rudolf Nurejev.
Solister: Davide Dato, Emilia Baranovicz, Franziska Wallner-Hollinek, Liuidmila Konovalova og Vladimir Shishov.