Sidste nyt

NYHEDSBREV oktober 2021
Til Foreningen Andelens medlemmer

Generalforsamling
Generalforsamlingen i år afholdes onsdag den 03.11.21 kl. 19.00 i biografen. Der er indkaldt rettidigt i Ugeavisen. Vi viser efterfølgende ugens film.

Corona-konsekvenser for Andelen
Det forløbne år har igen været præget af situationen under corona virussen med alle de restriktioner, den har pålagt os. Det meste af året har vi vist film med en begrænset adgang. Det vil sige at vi reducerede antallet af sæder i salen til 25 og begrænsede antallet i foyeren. Vi sprittede af og rensede alle kontaktflader efter hver forestilling. Det var et større ekstraarbejde vi blev pålagt, men med hjælp og en positiv indstilling fra publikum, gik det fint. Endelig kom der så besked over sommeren om, at vi gradvist kunne fjerne restriktionerne og nu er vi tilbage til at køre Andelen som vi gerne vil.
På grund af de færre pladser vi kunne sælge til hver forestilling mangler vi jo noget omsætning i biografen, men vi har en god bankkonto at tære på, så vi har indtil videre klaret os fint igennem.

Aktiviteter
”Med Skolen i Biografen” fortsætter næste sæson med film udvalgt til de forskellige aldersgrupper. ”Biografklub Danmark” fortsætter ligeledes. Klassiske film/Filmperler fra Cinemateket samt Operafilm forestillinger er også kommet op og i gang igen.

Renoveret flygel
Andelens flygel er blevet renoveret. Det var en større omgang, som varede flere måneder, men resultatet var absolut værd at vente på. Det er blevet finansieret dels ved støtte fra Nordea Fonden og dels ved bidrag fra Ærø Jazzfestival, som benytter flygelet hvert år til festivalen.

Vi – de frivillige
De frivillige operatører i biografen er igen i år Maria Nørhart, Marianne Tasca, Sten Lauritsen, Vivi Andersen, Peter Clausen, Claus Ogstrup, Kim Kølleskov og Morten Aunsborg samt nytilkommet Frank Thorsted

Webmaster på vores hjemmeside er Ib Brisson, og bogholderi står Charlotte Illum Larsen for.

Bestyrelsen består af: Sten Lauritsen – formand, Claus Ogstrup – næstformand, Jes Plesner – kasserer, Anita Sofia Jensen – sekretær, Vivi Andersen, Thomas Danielsson og Peter Clausen.

Kontingent
Kontingent for 2022 er  100 kr. for enkeltpersoner og 200 kr. for husstande. Det bedes indbetalt på reg. nr. 0847 konto nr. 0000544523 med tydelig angivelse af navn og email eller adresse.

Med venlig hilsen
Andelens bestyrelse

Nyhedsbrev
Vi vil gerne spare portoen til nyhedsbrevet, så hvis du har modtaget dette nyhedsbrev med posten så send evt. mail-adresse til bioandelen@gmail.com


Seneste nyt:

I året 2020 er det 25 år siden at Sten Lauritsen blev valgt til formand i Andelen. Her er et festligt billede af “Formanden” under højtideligholdelsen af 25 års jubilæet! (foto Jes Plesner)