SIDSTE NYT

Skiftedag om torsdagen!
Bio-Andelen prøver, som noget nyt, at skifte film om torsdagen. Det har indtil nu været skiftedag om mandagen, men det har givet problemer med annonceringen i UGEAVISEN ÆRØ som udkommer om torsdagen! Nu kører annonceringen altså synkront med spilledagene. Man kan altid læse avisen her!

Der er fortsat filmlukket mandage og eftermiddagsforestilling søndage kl 15:00


Referat for Generalforsamlingen afholdt 27. juni 2018
Hent her!

NYHEDSBREV juni 2018

Til Foreningen Andelens medlemmer

Generalforsamling 27. juni
Generalforsamlingen i år afholdes onsdag den 27. juni kl. 19.00 i biografen. Der er indkaldt rettidigt i Ugeavisen. Vi viser en film efterfølgende, som er den sidste film inden sommerferien: ”Breathe”

Nye døre
Det var planen i løbet af året at få udskiftet to yderdøre, men vi skulle flere gange omkring kommunen, som ikke ville godkende vores første udkast. Alle døre skal laves som fordøren, så det har vi nu bestilt en tømrer til at lave.

Fælles arbejdsdag
I foråret havde vi en arbejdsdag, hvor vi fik gjort ekstra rent rundt omkring. Væggen bag ved lærredet har i mange år været fugtig, så malingen skaller af. Vi har rådført os med fagfolk, så den er nu behandlet efter alle kunstens regler. Spændende om det så holder.

Nye skilte
Vi har fået sat nye skilte op uden for. De er skåret ud i jern og sat op med lys bagved – meget virkningsfuldt.

Skolebio og Biografklub Danmark
Vi har fortsat skoleklasser på alle niveauer inde at se udvalgte film i samarbejde med ”Med Skolen i Biografen”. Ligesom vi fortsætter med et antal film fra Biografklub Danmark.

Operafilm
Operaforestillinger på lærredet fortsætter næste sæson, det bliver med en anden leverandør, som har andre operaer at vælge imellem.

Filmklassikere
Der har været efterspørgsel på gamle film, men det viste sig at være umuligt bare at leje de gamle film hos de sædvanlige udlejere , men igennem Cinemateket var det muligt at leje udvalgte klassikere, som vi har vist på mandage, hvor vi normalt har lukket. Interessen har været jævn, så vi tager nok en sæson mere og ser, hvordan det går.

Nye operatører
Vi har fået nye operatører i biografen. Udover Maria Nørhart, Mille Koba, Marianne Tasca, Peter Jessen, Sten Lauritsen, Vivi Andersen, Mona Iskau, Peter Clausen og Claus Ogstrup, er Kim Kølleskov og Morten Aunsborg også med blandt de frivillige, der viser film.
Webmaster på vores hjemmeside er Ib Brisson, og bogholderi står Charlotte Illum Larsen for.

Bestyrelsen
Bestyrelsen består af: Sten Lauritsen-formand, Svend Olsen-næstformand, Per Johansen-kasserer, Anita Jensen, Vivi Andersen-sekretær, Jes Plesner, Claus Ogstrup.

Medlemskab
Kontingent for 2018, som er 125 kr. for enkeltpersoner og 200 kr. for husstande, bedes indbetalt på reg. nr. 0847 konto nr. 0000544523 med tydelig angivelse af navn og email/adresse.

Nyhedsbrev
Vi vil gerne spare portoen til nyhedsbrevet, så hvis du har modtaget dette nyhedsbrev med posten så send evt. mail-adresse til bioandelen@gmail.com

Med venlig hilsen
Andelens bestyrelse