OperaBio

Andelen viser film i meget fine optagelser fra ‘de store scener’ på udvalgte lørdage kl. 15:00 – Opera opførelserne er alle af høj kvalitet. Vores store lærred og fantastiske lydanlæg garanterer en helt unik oplevelse.
Billetter á 150,- kr. (inkl. en genstand i pausen). Bestilling på tlf 62 52 17 11

Køb rabatkort til 5 forestillinger for 700,- og få fordele:

  • Spar 50,- kr.
  • Rabatkortet kan bruges af flere persoener

OperaBio:

25. maj  kl 15:00

ELEKTRA af Richard Strauss

Salzburgburger Festspiele 2020

 Varighed: 2 timer 2 min.
Filmen vises med engelske undertekster

I sin 100-års jubilæumsudgave fejrer Salzburg Festival en ægte triumf med en mind-blowing ny produktion af Elektra. Den vedholdende dysterhed og rædsel, som gennemsyrer Sofokles’ historie, bliver i hænderne på Hofmannsthals libretto og Richard Strauss til et drama, hvis eneste tema er hævn.

Den litauiske sopran Ausrine Stundyte som en hævngerrig og traumatiseret Elektra, gør åbningen af festivalen til en ægte knockout-forestilling! Hendes søster Chrysotemis synges af hendes landsmand Asmik Grigorian, der fik sit internationale gennembrud som Salome på Salzburg-festivalen 2018 tiljublet af publikum. Tanja Ariane Baumgartner som Klytämnestra,

Iscenesættelsen af Krzysztof Warlikowski af dette arbejde om modermord, besættelse, hævn og fysisk nedbrydning er en dyb psykologisk undersøgelse af en ødelagt familie.

Dirigeret af Franz Welser-Möst.

The Times: ”At have valgt Elektra af alle stykker, var dristigt – og at have afviklet det så godt, er en triumf”.